Že veste kam na izlet? Še ne? Potem je ideja za izlet pred vami. Prekmurje in Lovenjakov dvor vas vabita!

Mineralni in termalni vrelci, bogata naravna in kulturna dediščina, štorklje, vinski griči, bograč, prekmurska gibanica, slani ali sladki zeljni »retaš«, orhideje, mlini na reki Muri, prijazni in gostoljubni ljudje in še mnogo več – vse to je Prekmurje.

Za vas smo pripravili skupinske ponudbe za enodnevne ali več dnevne izlete z možnostjo nastanitve v prijetnem hotelu Štrk****, katerim dajo poseben pečat strokovni lokalni vodiči ter odlična kulinarika v gostilni Lovenjak, katere zaščitni znak je štorklja, ki domuje tudi pri nas.

Veselimo se vašega klica.

POMURJE – DESNA IN LEVA STRAN REKE MURE

Vodenje z lokalnim vodičem, ogled Zdravilišča Radenci, ogled mlina na Muri – Babič, degustacija v zidanici Malek (3 vrste vin, kruh in sir), ogled Murske Sobote, ogled in degustacija v Šunkarni Kodila, večerja v gostilni Lovenjak.

PISANO POMURJE

Vodenje z lokalnim vodičem, panoramska vožnja skozi Mursko Soboto, ogled cerkve v Martjancih, vinska degustacija pri Puhanovih (4 vrste vin), ogled lončarstva v Filovcih, energetskih točk pri Bukovniškem jezeru, ogled Tropskega vrta, kjer vsak gost dobi manjše darilo, večerja v gostilni Lovenjak.

PREKMURJE NEKOČ IN DANES

Vodenje z lokalnim vodičem, bograč in večerja v gostilni Lovenjak, ogled z vodenjem na Gradu, ogled in degustacija v vinski kleti Marof (3 vrste vin, kruh in sir), obisk energetskih točk pri Bukovniškem jezeru, ogled Tropskega vrta, kjer vsak gost dobi manjše darilo.

VODA, GLINA, ENERGIJA IN MISTIKA

Vodenje z lokalnim vodičem, obisk Otoka ljubezni in vožnja z brodom, ogled lončarstva v Filovcih, obisk energetskih točk pri Bukovniškem jezeru, ogled Rotunde, večerja v gostilni Lovenjak.

ZNANO IN NEZNANO GORIČKO, TROMEJA

Vodenje z lokalnim vodičem, obisk Ekološko-socialne kmetije  Korenika, pohod do tromeje, ogled Gradu in lončarstva, večerja v gostilni Lovenjak.

ŽLAHTNE KAPLJICE

Vodenje z lokalnim vodičem, ogled kleti in degustacija v Domu penin Gornja Radgona, ogled Zdravilišča Radenci, ogled oljarne Kocbek,  obisk Otoka ljubezni in vožnja z brodom, večerja v gostilni Lovenjak.

POMURSKO NARAVNO BOGASTVO

Vodenje z lokalnim vodičem, ogled gradu Negova, ogled Zdravilišča Radenci z degustacijo mineralne vode iz vrelca, ogled oljarne Kocbek, ogled Parka v Petanjcih, degustacija in ogled Šunkarne Kodila, večerja v gostilni Lovenjak.