Izbrani prekmurski okusi po receptih naših babic Gostilna Lovenjak

Gostilna Lovenjak je kulinarični biser, ki slovi po izjemni ponudbi, ki obsega spekter morskih dobrot, tradicionalnih dobrot in obilice specialitet, narejenih po receptih naših babic. Znotraj njegovih zidov se nahaja kulinarično potovanje, ki presega čas, kjer je vsaka jed dokaz predanosti in strokovnega znanja, ki se prenaša skozi generacije.

Od trenutka, ko gostje stopijo v Gostilno Lovenjak, so obdani z ambientom, ki izžareva toplino in gostoljubje, kar je osnova za nepozabno gastronomsko avanturo. Ljubitelji morske hrane bodo navdušeni nad svežino in kakovostjo ponudbe, pri čemer bo vsaka jed pripravljena s strastjo. Medtem pa bodo tisti, ki iščejo okus tradicije, našli okrepčilo v bogatem izboru regionalnih jedi, ki se poklanjajo kulinarični dediščini območja.

V vseh pogledih, od brezhibne postrežbe do premišljeno izbranega izbora vin, si Gostilna Lovenjak prizadeva ustvariti izkušnjo, ki presega zgolj obedovanje in postane praznik hrane, družine in tradicije. Je kraj, kjer je vsak obrok simfonija okusov, dokaz trajne moči kuharskega mojstrstva in opomin na veselje, ki ga prinaša delitev obroka z ljubljenimi.

Gostilna Lovenjak
Polana 40
9000 Murska Sobota

E: info@lovenjakov-dvor.si

T: 02/52 52 158

Obratovalni čas
pon – pet: 12.00 – 22.00
sob: 11.00 – 23.00
ned: 11.00 – 20.00

Back to Top
Close Zoom
Spoštovani goste. Z veseljem vam pomagamo pri raziskovanju Prekmurja.