Butični hotel za razvajanje Hotel Štrk ****

Hotel Štrk je hotel s 27 butično opremljenimi sobami. Vsaka soba v pritličju ima svojo teraso. Hotelske sobe imajo možnost povezovanja med sabo, kar pride zelo prav, ko nas obiščejo večje družine, saj so tako povezani med sabo tudi v času nastanitve. V hotelu sta tudi dve nadstandardni sobi – štrkova in grajska suita, ki imata poleg posebnih postelj tudi masažno kad.

Hotel odlikuje tudi odlična lokacija – bližina mesta Murska Sobota, bližina goričkega, Moravskih Toplic, bližina term in golf igrišča, urejene kolesarske poti in možnost sprehodov. Prav tako je hotel motoristom prijazen hotel z garažo za motorje.

Prestižne nagrade, ki smo jih prejeli v letu 2016 potrjujejo naša vsakodnevna prizadevanja, da bi se vi, dragi gostje, pri nas počutili čim bolje. Naše poslanstvo je, da se vsak, ki biva pri nas, počuti čim bolje in se ponovno vrne k nam z željo po odkrivanju čarobnih kotičkov Prekmurja. Ker smo manjši hotel se lahko posvetimo vsakemu gostu posebej, in mu tako pripravimo odkrivanje čudovitega Prekmurja na njemu najboljši način.

Hotel Štrk****
Polana 40
9000 Murska Sobota

E: info@lovenjakov-dvor.si

T: 02/52 52 158

Recepcija
pon – ned: 24/7

Wellness
8:00 – 21:00

Back to Top
Close Zoom
Spoštovani goste. Z veseljem vam pomagamo pri raziskovanju Prekmurja.