Kjer boste lahko Prekmurje resnično doživeli Predstavitev

Lovenjakov dvor je Prekmurje v malem . Vsakega gosta pričakajo gostoljubje, domačo kulinariko, čudovita doživetja, domače živali in še bi lahko naštevali. Butični hotel Štrk vam ponuja vso skupnost, ki jo potrebujete tako za družinske oddih kot tudi za poslovna srečanja. Lokacija je odlično izhodišče za odkrivanje skritih kotičkov Pomurja, saj se nahajamo v bližini Murske Sobote, nedaleč stran od panonskih term, številnih turističnih atrakcij in raznolikih kolesarskih poti.

Smo tudi prejemnik znaka I FEEL SLOVENIA – GREEN AND SAFE  s katerim se zavezujemo za odgovorno, varno in trajnostno ravnanje v turizmu.

LOVENJAKOV DVOR VKLJUČUJE

HOTEL ŠTRK ****
3842_logo_hi_N26702345

Hotel Štrk je hotel s 27 butično opremljenimi sobami. Vsaka soba v pritličju ima tudi svojo teraso. Sobe imajo možnost povezave, pri večjih družinah. V hotelu sta tudi dve nadstandardni sobi – štrkova in grajska suita, ki imata poleg posebnih postelj tudi masažno kad.

GOSTILNA LOVENJAK
lovenjak

V gostilni Lovenjak ponujamo okusne prekmurske dobrote po tradicionalnih receptih, ob tem pa goste razvajamo z izvrstno hrano po sezonskem jedilniku, zaradi česar se bo lahko vsak gost prepustil okušanju novih okusov.

KMETIJA LOVENJAK
domacija

Kmetija Lovenjak ohranja prekmursko tradicijo, ki jo lahko vsak obiskovalec tudi preizkusi in se vživi v čase naših dedkov in babic. Izjemna izkušnja bo vsem generacijam prinesla nova unikatna doživetja.

POSLOVNI TURIZEM
pos_turizem

V Lovenjakovem dvoru vam lahko zagotovimo vse potrebno za nemoteno izvedbo kongresov, srečanj, team buildingov ali ostalih aktivnosti. Na enem mestu vam zagotavljamo vrhunsko postrežbo, nočitve, sprostitev ter prostor za več kot 100 udeležencev.

KAMPIRANJE
kampiranje

Za obiskovalce smo uredili dodaten prostor tudi v primeru, če pridete s prikolico, avtodomom ali šotorom. Naš prostor za kampiranje je v neposredni bližini vseh ostalih objektov, s čimer imate tudi ob bolj naravnem bivanju vse na dosegu roke.

ŠTRKOV WELLNESS
wellnes

Oddih, sproščanje in umikanje vsakodnevnim težavam za nas pomeni izjemno veliko. Zato smo uredili oazo miru v Štrkovem wellnessu, kjer se bo čas ustavil in boste lahko v miru pozabili na vse ostalo.

Back to Top
Close Zoom
Spoštovani goste. Z veseljem vam pomagamo pri raziskovanju Prekmurja.