Tradicija, ki ji leta niso prišla do živega Štefanova vinska klet

Štefanova
vinska klet

Štefanova vinska klet vabi goste, da se vrnete v preteklost in odkrijete očarljiv svet vina v atmosferskem okolju 170 let stare hiše Lovenjakovega dvora. Klet izžareva šarm starega sveta in rustikalno eleganco ter zagotavlja odlično ozadje za nepozabno izkušnjo degustacije vin.

Ko se spustite v globino kleti, ki sprejme do 50 obiskovalcev, vas pričakajo steklenice regionalnih vin, ki ponosno nosijo blagovno znamko Diši po Prekmurju. Ta ekskluzivna kolekcija predstavlja raznoliko in živahno vinarsko tradicijo prekmurske regije, pri čemer vsaka steklenica pripoveduje zgodbo o mojstrstvu, strasti in lokalnem okolju.

Ne glede na to, ali ste poznavalec ali začetnik, vas usposobljeno osebje v kleti predano vodi skozi senzorično popotovanje okusov, arom in tekstur ter poskrbi, da je vaša izkušnja z degustacijo vina poučna in prijetna.

Pridite in odkrijte čarobnost Štefanove vinske kleti, kjer se združijo zgodovina, tradicija in strast, da ustvarite nepozabno izkušnjo degustacije vin, ki vam bo pustila trajne spomine in na novo odkrito spoštovanje do vinarske umetnosti.

Back to Top
Close Zoom
Spoštovani goste. Z veseljem vam pomagamo pri raziskovanju Prekmurja.